Extensions

Hårförlängning- Nail hair 
(Delightfulhair)


Löshåret som jag använder är Delightfulhair som ger en helt naturlig look i alla dess längder och färger. Håret håller 2-4 månader beroende på vilken metod du vill ha och hur fort ditt egna hår växer. 


Ett tips till dig som har väldigt kort och tunt hår är att ej göra en förlänging utan ebart en förtjockning av ditt hår. 
Vill du också göra slingor i håret utan att behöva färga och bleka kan man få fram det med enbart löshår som sliter mycket mindre.


Efter isättning ingår det alltid en klippning och om man önskar så stylar jag det också.


Löshår är en beställningsvara. Därför bokas en gratis konsultation med mig först. Då kollar vi vilken kvalité ditt hår har, vad du vill ha för sorts löshår, hur mycket löshår du vill ha och vilken/vilka färger. 

VIKTIG info, det jag utför är nail hair och inte tejp.

Har man eget hår med sig bokas detta på "isättning löshår".Hårförlängning- TRNZ
(MyExtensions)


Metoden alla pratar om. Träns metoden, även kallad "hand tied weft". Denna metoden har länge funnits i USA och har nu äntligen tagit sig in på den svenska marknaden. Det är den överlägset mest osynliga metoden som du enkelt kan förstå genom att kika på bilden nedan.
Ser du tränsen?


Jag vet, helt otroligt!


(omsättning sker var 6 -10 vecka beroende på hur länge du vill vänta)


Löshår är en beställningsvara. Därför bokas en gratis konsultation med mig först. Då kollar vi vilken kvalité ditt hår har, vad du vill ha för sorts löshår, hur mycket löshår du vill ha och vilken/vilka färger. - Omsättning av ditt hår sker i en intervall på 6-8v beroende på vilken metod du har. Kunder med svåra tovor tar längre tid för omsättning och blir därför debiterade extra. Så tänk på att sköta dessa skötselråd så klarar du dig fint.


- Sov alltid med håret i en fläta så att inte dina fästen rör på sig under natten, på det sättet håller dom sig finare längre och du motverkar tovor.


- Borsta igenom håret noggrant varje dag för att undvika tovor. (Försök komma så nära fästena som möjligt)


- Undvik att bada i saltvatten och klor då håret torkas ut och kan bli missfärgat. Skulle du mot förmodan ibland hamna i denna situationen på bl.a semestrar så se alltid till att ha en bra hårinpackning med hög återfuktining både under och efter bad.

TVÄTT:


För att hålla kvalitén på håret är det viktigt att du behandlar det med rätt produkter. Hör med oss på salongen för mer information om vilka produkter som passar just din hårtyp bäst.

Viktigt dock att dina produkter aldrig innehåller följande:

* Sulfater 

* Parabener

- Sulfater tar bort fett och smuts väldigt effektivt men tar även bort nödvändigt fett i hårbotten. Då blir du torr och det kan börja klia

- Parabener är ett konserveringsmedel som kan orsaka allergi och irritation.

- Protein kan göra ditt löshår hårt, likaså keratin. 

- Alla ovanstående ämnen bör undvikas av dessa anledningar men främst även för att det kan påverka dina fästen att glida ur.

- Försök att alltid massera in schampot endast i hårbotten då ett hår blir smutsigt vid scalpen och inte i längder. Detta gör att du bibehåller din lyster i löshåret längre. PS. Var försiktig vid fästena.

- Lämna gärna ditt balsam eller din hårinpackning i håret i 30 minuter minst 1 gång i veckan då ditt löshår mår bra av extra fukt.

- Föna ALLTID håret torrt efter bad/dusch. Speciellt viktigt att dina fästen är torra. 

- Gå ALDRIG och lägg dig med blött hår då detta kan skada både ditt eget samt löshåret pga bl.a tovor.

STYLING:

- Var försiktig när du använder din plattång/locktång. För hög värme = minskad livslängd på både ditt eget samt löshåret. Rekomendation är att aldrig överstiga 180 grader på dina stylingverktyg. Använd alltid värmeskydd.

- Använd en borste anpassad för löshår.

FÄRGNING AV LÖSHÅR:

- Om du vill färga/slinga ditt hår så gör det inte själv. Gå till en frisör och få hjälp.

- All färgning sker på egen risk. Vi ansvarar inte för problem som kan uppstå. Vi tar heller inte emot returer/reklamationer på färgade varor.

Alla våra löshår går att färga och styla precis som du vill tack vare kvalitén på vårat hår. Dock sker all färgning av löshår på egen risk då håret redan är behandlat av fabriken.