Fransar - Bryn

Singelfransar


Ett väldigt skonsamt sätt för dig som vill ha "mascara-känslan".

Jag sätter en förlängningsfrans på din egna frans. Därför kommer du aldrig behöva oroa dig för att skada dina egna fransar då belastningen inte blir så stor.

Mixfransar


För dig som vill ha det lite fylligare men ändå med en naturlig look. Denna metod skadar inte dina fransar då jag sätter volym på dina starkaste fransar och singel på dina mindre starka fransar.Volymfransar 


För dig som vill ha fylligt och mycket. Jag utför en behandling som inte skadar dina egna fransar, men ju mer fransar du sätter desto mer belastning blir det. Vi väljer de lösfransar som passar bäst utefter dina fransars kvalité.

Lashlift med Keratin


En lashlift bryter ner strukturen på dina hårstrån och kan därav böja fransen efter önskemål. Fransarna färgas och avslutas med keratin.


Keratinet vårdar, stärker och återskapar fransens struktur. Keratinet skyddar fibrerna i fransen så att dem blir friska från rot till topp.Browlift


Denna behandling rakpermanentar dina ögonbryn och håller upp till 6 veckor. Efter 3 veckor kan man fräscha upp ögonbrynen med färgning och keratin.


Kamma brynen i önskad form och fixera dem.
OBS!


Ha INTE några oljor, smink eller krämer i ansiktet

när ni kommer för behandling.